Beschikbare plaatsen bij U&POp dit moment zijn alle beschikbare plekken bezet en zijn er dus helaas geen opvang plekjes meer vrij.


Vaste- en flexibele opvangdagen

 

Bij vaste opvangdagen werkt Gastouderopvang Ukkie & Pukkie met vaste uren per maand. Dit houdt in dat de uren die u wilt gaan afnemen zo correct mogelijk over een heel jaar wordt berekend, dit noemen we de gereserveerde uren. Er wordt hierbij al rekening gehouden met vakanties, vrije dagen en een klein stukje ziekte van de gastouder. Het voordeel hiervan is dat u per maand al precies weet wat u kwijt bent aan de opvang voor uw kind, u komt dus niet voor verrassingen te staan! Nog een voordeel is dat u de KOT hierop kunt afstemmen.

 

 

Flexibele opvangdagen zijn alleen mogelijk bij een minimale afname van 60 uur per maand  (in verband met beschikbaarheid) en binnen de openingstijden. U kind kan hier dan ook gegarandeerd op vier dagen in de week komen spelen!

 

 

 

Voor meer informatie over beschikbaarheid neem dan gerust contact met mij op via de telefoon of stuur een mail met  uw vraag, mijn gegevens vindt u onderaan deze pagina.  

 

 Helaas... Ukkie & Pukkie zit helemaal vol!!!!

Op woensdag gesloten


**"Flexibele opvang" onder openingstijden is mogelijk, informeer naar de voorwaarden.


Voor meer informatie kunt u de volgende links gebruiken:Deel deze site met anderen


Contactgegevens

Gastouderopvang Ukkie & Pukkie

Kastanjestraat 4

8924 GP  Leeuwarden

 

Tel.nr.: 06 47339054

 

E-mail:  gastouderopvang-ukkie.pukkie@live.nl

 

 


Kamer van Koophandel

referentienummer: 59157070

 

Registratienummer landelijk register

kinderopvang: 222378943